Logga in

Föreningslokal


På Byrumsgatan 33 finns vår fina föreningslokal. Som medlem i föreningen lånar du denna helt gratis för sammankomster eller fest. Externa event kostar 500 kr. Lokalen har en stor samlingssal med stolar och bord och plats för 50 personer. I samlingssalen finns även en projektor och ljudanläggning. Lokalen har ett kök med enklare köksutrustning samt porslin och bestick. Handikappsanpassad wc finns också i lokalen.

Hur gör man en bokning
Boka föreningslokalen med appen Mitt Boende. Appen är gratis för dig som bor i föreningen. Ladda ner appen direkt i din smartphone på Google play eller App store. Logga in med Bank-id och appen kopplar ihop dig med föreningens utbud av tjänster där du kan bl a boka föreningslokalen. Bokning av föreningslokalen kan endast göras av medlem i föreningen Visbyhus 15.

Kontakta styrelsen vid problem med att boka via appen. Kontakt avseende er bokning kan ske till bokahyra.rb15@gmail.com

Läs mer om Mitt Boende

Ordningsregler
Bokning sker på dygnsbasis från dagen du lånar lokalen fram till förmiddag dagen för avfärd. Nyckel till föreningslokalen kvitteras ut i samband med incheckning och finns då i ett nyckelskåp på samma plan som föreningslokalen. Rakt fram innanför lokalens ytterdörr finns nyckelskåpet med nyckel till lokalen. Kod till ytterdörren på Byrumsgatan 33 och till nyckelskåpet lämnas med bekräftelsen.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.