Logga in

Föreningslokal

På Byrumsgatan 33 finns vår fina föreningslokal. Som medlem i föreningen lånar du denna helt gratis för sammankomster eller fest. Externa sällskap t ex föreningar, organisationer, privatapersoner, intressegrupper, företag mm får hyra föreningslokalen om den är ledig mot en 500 kr avgift. Lokalen har en stor samlingssal med stolar och bord och plats för 50 personer. I samlingssalen finns även en projektor, ljudanläggning och WiFi. Lokalen har ett kök med enklare köksutrustning samt porslin och bestick. Handikappsanpassad wc finns också i lokalen.

Hur gör man en bokning
Boka föreningslokalen med appen Mitt Boende. Appen är gratis för dig som bor i föreningen. Ladda ner appen direkt i din smartphone på Google play eller App store. Logga in med Bank-id och appen kopplar ihop dig med föreningens utbud av tjänster där du kan bl a boka föreningslokalen. Bokning av föreningslokalen kan endast göras av medlem i föreningen Visbyhus 15.

Kontakta styrelsen vid problem med att boka via appen. Kontakt avseende er bokning kan ske till bokahyra.rb15@gmail.com

Läs mer om Mitt Boende

Ordningsregler
Bokning sker på dygnsbasis från kl 14.00 dagen du lånar lokalen fram till kl 12.00 dagen efter. Nyckel till föreningslokalen kvitteras ut i samband med incheckning och finns då i ett nyckelskåp på samma plan som föreningslokalen. Rakt fram innanför lokalens ytterdörr finns nyckelskåpet med nyckel till lokalen. Kod till ytterdörren på Byrumsgatan 33 och till nyckelskåpet lämnas med bekräftelsen.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.