Logga in

Medlemsbrev & dokument

Höstbrev

Höst, hojar & dörrar på plats

Hösten är här, färgsprakande och härlig de dagar då solen kommer fram och hjälper till att värma oss. Och nu har alla portar fått sina nya dörrar. Slutbesiktningen är gjord. Visst blev de fina?

Sopor

Sopsorteringen är dessvärre fortfarande ett bekymmer. Vi hittar alltför ofta grovsopor där, sopor som inte ska landa i vårt gemensamma soprum. Besvären var som störst under Almedalsveckan. Vi hoppas att den, eller de, som använder soprummet på fel sätt hittar till återvinningen med sina grovsopor. I övrigt har sommaren flutit på fint och utan problem i föreningen.

Motorcyklar

Vi kommer snart att kunna erbjuda parkeringsplatser att hyra även för motorcyklar. När dessa blir klara räknar vi med att få innergården fri från motorcyklar.

Andrahandsuthyrning

Vi vill få bättre ordning på andrahandsuthyrningen. För att möjliggöra detta önskar vi att ansökningsblanketten, som följer med höstbrevet och som enkelt laddas ner via riksbyggen.se, fylls i och skickas in. Endast fullständigt ifyllda blanketter behandlas av styrelsen.

Felanmälan

Vill du göra en felanmälan ring Riksbyggen: 0771 – 860 860 Vill du komma i kontakt med styrelsen i andra ärenden, skriv till: visbyhus15@gmail.com

Varma hälsningar från styrelsen!

RBF Visbyhus15 21 oktober 2019

page1image57824128

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.